Pálená střešní taška KODA v nové barvě – Finesse černá glazura

Pálená střešní taška KODA v nové barvě – Finesse černá glazura

CREATON Polska představila novou variantu keramické střešní tašky KODA - FINESSE černá glazura. Nejnovější model v řadě CREATON se od své premiéry v roce 2021 těší neutuchající oblibě mezi investory díky své ohromující estetice, působivým funkčním přednostem a dokonalé odolnosti.

Elegantní odstín sytě černé, podtržený nejkvalitnější glazurou FINESSE je součástí aktuálně nejmódnějšího trendu na trhu skládaných střešních krytin - minimalistické elegance. Střešní taška KODA ve verzi FINESSE je ještě funkčnější a odolnější, odolná vůči negativním povětrnostním vlivům včetně silného mrazu i intenzivního UV záření. Tato povrchová úprava snižuje riziko usazování nečistot na povrchu a omezuje změny vyplývající ze „stárnutí“ střechy.

Střešní tašku KODA doplňuje široká nabídka keramických doplňků zajišťujících pohodlnou a rychlou montáž střechy v kvalitě CREATON. Na krytinu je poskytována záruka až 50 let.

KODA - FINESSE čierna glazúra
Příručka pro pokrývače CREATON

Příručka pro pokrývače CREATON

„Příručka pro pokrývače CREATON“ je publikace určená zejména pokrývačům a realizačním firmám, ale i architektům, stavbyvedoucím, obchodním partnerům CREATON a investorům.

Jejím hlavním cílem je přehledně prezentovat spolehlivé informace a poznatky o správném způsobu montáže keramických a betonových střešních tašek CREATON a sortimentu originálních střešních doplňků.
 


Výrobky CREATON

CREATON nabízí nejpestřejší škálu pálených a betonových tašek na trhu, která zahrnuje  více než 240 kombinací barev, povrchových úprav a modelů. To vše je doplněno velkým výběrem originálních střešních doplňků (mimo jiné to jsou prostupové tašky, střešní fólie, hřebenové větrací pásy, atd.)