Jak získat záruku na krytinu CREATON v prodloužené verzi?

Jak získat záruku na krytinu CREATON v prodloužené verzi?

Střešní krytina CREATON se vyznačuje vynikající odolností vůči povětrnostním vlivům a účinností. Kvalita těchto produktů je zaručena. V případě keramických střešních tašek je to jedna z nejdelších záruk na trhu, udává se do 50 let. U betonových střešních tašek to je až 30 let. Záruku v prodloužené verzi na střešní tašky CREATON získáte jednoduchou registrací na zarukaceskerepubliky.creaton.pl


Jak postupovat ve 3 jednoduchých krocích:

1. Vyzvednutí záručního listu při nákupu krytiny - doklad, který obdržíte u prodejce při nákupu krytiny CREATON. Je nesmírně důležitý. Přesvědčte se, že jej prodejce vyplnil správně.

Kromě záručního listu je platný i nákupní doklad (faktura). S těmito dvěma doklady má následně střecha záruku 5 let. Je možné to prodloužit na mnohem delší období, 50 let pro keramickou krytinu nebo 30 let pro betonovou krytinu.

Na keramické střešní tašky CREATON poskytujeme záruku až 50 let (od data nákupu) podle Všeobecných obchodních podmínek.

* V souladu s Všeobecnými záručními podmínkami pro pálené střešní tašky CREATON

Pálená střešní taška TITANIA

Pálená střešní taška TITANIA

2. Registrace nákupu na www.gwarancja.creaton.pl - na webových stránkách naleznete příslušný formulář. Online vyplníme všechna potřebná pole, včetně údajů kupujícího a informací o stavbě, zhotoviteli a samotném produktu. Po vyplnění formuláře potvrďte registraci tlačítkem "odeslat".

3. Přijetí potvrzení registrace - na námi uvedenou e-mailovou adresu obdržíme zprávu potvrzující dokončení celého procesu. Na zakoupené keramické střešní tašky CREATON se nyní vztahuje 50letá záruční doba a na betonové střešní tašky 30letá záruka, počítaná od okamžiku nákupu.

V souladu se záručními podmínkami platí po celou dobu záruky bezplatné výměny keramických tašek, které nesplňují požadavky na mrazuvzdornost nebo nepropustnost proti vodě uvedené v normě PN-EN 1304. V případě betonových tašek - splnění požadavků PN -EN 490 z hlediska mrazuvzdornosti a odolnosti proti vodě. A co víc, po dobu 5 let od data nákupu se CREATON Polska zavazuje dodávat nové produkty zdarma a uhradit náklady na montáž, demontáž a likvidaci vadných tašek.

Je však třeba pamatovat na to, že tyto podmínky platí pouze v případě, že zakoupené tašky byly správně instalovány a používány. U keramických střešních tašek byly navíc na střechu instalovány pouze originální keramické výrobky CREATON a v případě betonových střešních tašek pouze originální betonové a betonovo-plastové střešní doplňky CREATON. Použití těch, které nejsou v nabídce výrobce, může mít za následek ztrátu nabízené záruky.

Na betonové střešní tašky CREATON poskytujeme záruku až 30 let (od data nákupu) podle Všeobecných obchodních podmínek.

*V súlade so Všeobecnými záručnými podmienkami na betonové střešní tašky CREATON

Betonová střešní taška GÖTEBORG

Betonová střešní taška GÖTEBORG

Příručka pro pokrývače CREATON

Příručka pro pokrývače CREATON

„Příručka pro pokrývače CREATON“ je publikace určená zejména pokrývačům a realizačním firmám, ale i architektům, stavbyvedoucím, obchodním partnerům CREATON a investorům.

Jejím hlavním cílem je přehledně prezentovat spolehlivé informace a poznatky o správném způsobu montáže keramických a betonových střešních tašek CREATON a sortimentu originálních střešních doplňků.
 

Všeobecné podmínky záruky na střešní tašky CREATON a šablony záručních listů naleznete na webových stránkách.

 


Výrobky CREATON

CREATON nabízí nejpestřejší škálu pálených a betonových tašek na trhu, která zahrnuje  více než 240 kombinací barev, povrchových úprav a modelů. To vše je doplněno velkým výběrem originálních střešních doplňků (mimo jiné to jsou prostupové tašky, střešní fólie, hřebenové větrací pásy, atd.).