NOVINKA - Sanitární odvětrávací komplet SIGNUM 3.0

NOVINKA - Sanitární odvětrávací komplet SIGNUM 3.0

Začátkem dubna tohoto roku jsme do sortimentu keramických doplňků ke střešním taškám CREATON zavedli upravenou verzi střešních komínků o průměru 100 a 125 mm - SIGNUM 3.0.

Novinka v nabídce bude dostupná pro všechny modely keramických střešních tašek vyráběných v německých a maďarských výrobních závodech CREATON. Produkt nahrazuje dříve nabízené střešní komínky.

SIGNUM 3.0 byl ve srovnání s předchozí verzí ještě více vylepšen z hlediska estetiky, vynikající funkčnosti a vysoké odolnosti. 

Provedené úpravy výrazně odlišují produkt CREATON od konkurenčních komínků a jsou řešením na potřeby trhu moderních střešních krytin.

Sanitární odvětrávací komplet SIGNUM 3.0

Hlavní výhody střešních komínků SIGNUM 3.0

  • Dokonalá estetika

Bez ohledu na průměr trubky keramického komínku (DN 100 mm nebo 125 mm) zůstává tvar keramického uzávěru stejný. Toto řešení má za cíl zachovat ideální napojení a estetický vzhled všech řešení na střeše.
 

  • Zákaznické preference

Zákazník si může vybrat dle svého vkusu, provedení koncovky komínku v rámci sestavy. Vybrat si můžete tradiční keramický komínek v barvě základní tašky nebo plochý nástavec v jedné ze čtyř podobných barev krytiny. Oba nástavce/koncovky jsou součástí sady.
 

  • Vysoká odolnost

Všechny prvky komínku, s výjimkou volitelné ploché koncovky, jsou vyrobeny z vysoce kvalitní keramiky. Nová generace komínku má na spodní straně tzv. keramické sedátko, které zabraňuje tvorbě kondenzátu v oblasti napojení s podstřeším.
 

  • Jednoduchá a rychlá montáž

Dodávka obsahuje kompletní montážní sadu potřebnou pro správnou instalaci těsněného systému SIGNUM 3.0, který umožňuje efektivní odvětrání sanitárních instalací. Použití montážních prvků v balení usnadňuje celý montážní proces.
 

  • Jednoduchá a rychlá demontáž

Nový podstřešní adaptér mění způsob připojení ventilačního potrubí se střešní krytinou. V případě potřeby lze SIGNUM 3.0 snadno demontovat nebo zakrýt, protože nemá přímé připojení k ventilačnímu potrubí.
 

  • Poměr cena/výkon

Střešní komínky SIGNUM 3.0 dodáváme za mimořádně výhodnou cenu. Zavedli jsme řadu úprav, které nám umožnily zlepšit jejich výhody, které již tak komínky mají a zároveň optimalizovat výrobní náklady.

Główne zalety kominków dachowych SIGNUM 3.0
Příručka pro pokrývače CREATON

Příručka pro pokrývače CREATON

„Příručka pro pokrývače CREATON“ je publikace určená zejména pokrývačům a realizačním firmám, ale i architektům, stavbyvedoucím, obchodním partnerům CREATON a investorům.

Jejím hlavním cílem je přehledně prezentovat spolehlivé informace a poznatky o správném způsobu montáže keramických a betonových střešních tašek CREATON a sortimentu originálních střešních doplňků.
 


Výrobky CREATON

CREATON nabízí nejpestřejší škálu pálených a betonových tašek na trhu, která zahrnuje  více než 240 kombinací barev, povrchových úprav a modelů. To vše je doplněno velkým výběrem originálních střešních doplňků (mimo jiné to jsou prostupové tašky, střešní fólie, hřebenové větrací pásy, atd.).